Valitse tästä oma talosi Portugaliin

Tarjoamme Portugalista ostettavaksi asuntoja tarpeesi mukaan joko omaan käyttöösi tai hyviltä kysyntäpaikoilta edelleen vuokraukseen. Varaamme talot ja huoneistot parhailta paikoilta Etelä-Portugalin Algarvesta akselilta Vilamoura - Albufeira - Lagos, joissa paikoissa myös paras asuntojen  arvon nousu on odotettavissa. Voit käyttää taloasi omassa käytössäsi ja jos haluat vuokrata on kesäajan asunnoista ja pitkäaikaisista vuokra-asunnoista kova kysyntä ja hyvällä tuotolla. 

Kun haluat tutkia lisää vaihtoehtoja talo- ja asuntotarjonnasta, katso lisää ajankohtaista tarjontaa tältä sivustolta: www.portugalproperty.com . Teemme heidän kanssaan yhteistyötä ja voimme hankkia Sinulle parhaan tarjouksen. Ilmoita kohde, joka kiinnostaa ja hankimme parhaan hinnan. Meillä on paikalliset kontaktit arkkitehteihin, lakiasiantoimistoon ja kuntotarkastajiin ja voimme taata turvallisen kodin hankinnan.  Talosi voit maksaa meille myös kaikilla vaihtokelpoisilla kryptovaluutoilla ja tiedäthän, että Portugalissa kryptovaluuttatuottoja ei veroteta!

Golfin harrastajille löytyy mahtavia taloja harrastuksen läheisyydestä: https://www.portugalproperty.com/best-golf-property-in-portugal/

Asuntojen kysyntä on kovassa kasvussa etenkin Algarvessa Portugalin Etelärannikolla. Asuntojen hinnat ovat karkaamassa käsistä. Viime vuonna nousu oli jopa 18 % joillakin alueilla. Täällä kannattaa katsella asuntoja Vilamouran, Albufeiran ja Lagosin alueilta, joissa tuleva arvon nousu on parasta. Nyt voit olla ostamassa oikeaan aikaan oikeasta paikasta eläkeasunnon, joka on varma sijoitus. Lähetä sähköpostia osoitteella seppo@asportou.com kun haluat lisää tietoa ja voin liittää Sinut postituslistallemme.

Kun olet ostamassa omaa asuntoa Etelä Portugalista Algarvesta, ota yhteyttä. Voin tarjota osaavaa kiinteistökauppoihin erikoistuneen toimiston lakipalveluita, jotka ovat ehdottomasti tarpeen kun ulkolaisena tulet tänne ja haluat tehdä kauppaa. Vältyt monelta harmilta kun asioit osaavan toimiston kanssa, joka katsoo kaupan ehdot kuntoon juuri Sinun kannaltasi ja valvoo, että koko kauppa toteutuu paikallisia lakeja noudattaen niin että sekä ostaja että myyjä ovat tyytyväisiä.

Yhteistyökumppanimme www.lawyeralgarve.com Cristina Marcelino palvelee hyvällä englannin kielellä ja valtavalla asuntokauppa asiantuntemuksella asiakkaitamme Lagosin toimistossa. Jos haluat perustaa yrityksen Portuagliin, voimme auttaa myös siinä.

Tässä muutamia videoita tarjoamistamme taloista.

https://www.portugalproperty.com/property/villa/porches-central-algarve/166633

https://www.portugalproperty.com/property/villa/albufeira-central-algarve/61209

https://www.portugalproperty.com/property/villa/albufeira-central-algarve/163705

 
 
 
Lagosissa:
 
 
 
 
 
 
PPSS3873 We have 3 very similar to these. Löytyy 3 samanlaista
 
PPSS3812 In Porto do mos Lagos
 
PPSS3146 Alvorissa
 
 
 
 
PPSS1822 its is one of the best Houses on the Algarve.We can only go here with a serious client offer of no less than 7.8M possible even more now.
 
Central Algarve
 
 
 
PP3093 Great location - hieno sijainti
 
PPSS2903 great place - mahtava paikka
 
PP2567 inland - sisämaassa

---------------------------------------------

Tarjous uusista rakenteilla olevista ELITE RESIDENCE asunnoista Portimaossa. Suomalaisten suosima talvehtimispaikka ja hyvä paikka vuokrata asuntoa edelleen kesäisin hyvään vuokratuottohintaan.

Yksiöt 57 m2 alkaen 145.000 € ja kaksiot 75 m2 alkaen 205.00:- €.  Soita ja kysy lisää 

040 312 3221 tai mailaa seppo@asportou.com .

-----------------------------------------------

Tässä tarjous lomaosakkeesta Vilamourassa:

Huoneisto  ja paikka kokonaisuudessaankin on tosi laadukas. 

Huoneisto sijaitsee pohjakerroksessa. 

  • oma takapiha
  • huoneistoala 85 m2
  • yksi makuuhuone + olohuone/ keittiö
  • kylpyhuone
  • kodinhoitotila ym
  • kuvat liitteenä.

Tämän päivän markkinahinta on noin 3.000 €

Kaikki tarjoukset huomioidaan. 

http://www.fourseasons-vilamoura.com/en/

http://www.fourseasons-vilamoura.com/en/apartments/one-bedroom-apartment/

Lomakohde on todella luxus

Lomakeskus Nimi

 

 

 

 

Four Seasons Vilamoura (#2062)

Huoneisto:

10

Makuuhuone(et):

1  

Maksimihenkilömäärä / Yksityisyys:

4 / 2

Aikaväli / Vuosi:

27 / 2019

Matkustusajankohta:

06-Heinä-2019

06-Heinä-2019 

42 

 

Vaihtoarvo  42 pist

Yleinen lomakohteiden vaihtoarvo on 8-20 pist.

Yhtiövastike on noin 600 €/ viikko

Jos vuokraa huoneen ilman lomaosaketta, niin Huoneiston päivävuokra on 668€

Petri Annala

email: anpean@hotmail.fi

p. +358 40 765 8778

 

NHR

We can help you take advantage of Portugal’s special tax regime for non-habitual residents. Aimed at reinforcing the competitiveness of the Portuguese economy and attracting foreign investment, the scheme has proved highly successful since it was established in 2009.

Under the scheme, non-habitual residents (NHRs) are subject to a specially reduced flat rate of 20% tax on all salaries and business/professional income originating in Portugal within a variety of specified areas. These include architects, engineers, artists, auditors, doctors and dentists, some professionals and highly skilled technicians, in addition to investors, directors and company managers. 

Furthermore, NHRs enjoy a tax exemption on almost all foreign sources of income under double taxation treaties. Tax exemptions on pensions, gifts and inheritance are also in place.

The regime is available to anyone who becomes tax resident in Portugal, provided they were not Portuguese tax residents in the previous 5 years. To qualify, you must stay in Portugal for more than 183 days in Portugal during the relevant financial year or have a home in Portugal on 31 December of the relevant tax year that you intend to have as your habitual residence. Once granted, NHR status lasts for 10 consecutive years.

In a large number of cases, non-habitual resident applications start with a property purchase.